hittakatarina.blogg.se

Om att vara utbränd och hitta vägar tillbaka till ett normalt liv.

Samtal på gång

Publicerad 2021-04-08 19:47:59 i Allmänt,

Det hann gå ett dygn sedan mitt förra inlägg så hände det jag väntat på. Från första stund av min sjukskrivning har jag rekommenderats samtalskontakt. Vid senaste mötet med arbetsgivaren och rehabkoordinatorn fick jag veta att det var väntetid fram till i höst. Detta på grund av personalbrist. Nu verkar det som att regionen köpt in hjälp för att korta köerna. Det kommer att bli i form av videosamtal.
 
För min del har det, som jag skrivit innan, varit på både gott och ont att jag inte ha haft några samtal än. Fördelen har varit att jag haft en sak mindre per vecka som suger upp min energi. Nackdelen har istället varit att det kanske är det jag behövt mest för mitt tillfrisknande.
 
Nu har jag en tid att se fram emot och hoppas att personen jag träffar ska hjälpa mig att    ta mig tillbaka till ett friskare jag. Hoppas, hoppas...

Om

Min profilbild

Katarina

Jag har blivit utbränd och letar sätt att komma tillbaka till ett normalt liv. Nu ska jag hitta Katarina, en ny förbättrad version som är starkare och friskare än den gamla.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela