hittakatarina.blogg.se

Om att vara utbränd och hitta vägar tillbaka till ett normalt liv.

Vänner

Publicerad 2015-06-30 17:38:00 i Allmänt,

Jag har varit sjukskriven i över ett år nu. Under hela den här tiden är den en sak som stått klart. Det är hur otroligt mycket mina vänner har betytt och betyder för mig.
 
Jag känner mig så otroligt tacksam över att ha så fina vänner - båda gamla och nya. Ni ska alla veta att jag är så glad över att ni finns i mitt liv! 
 
Sedan jag började skriva i bloggen har jag på många sätt lämnat ut mig mer än vad jag brukar göra. Andra gånger har jag skrivit om rena bagateller. Allt jag skrivit visar på vem jag är såväl bra som mindre bra sidor. De personer som fått länken till bloggen av mig har fått det för att ni är de personer ni är. Ni är utvalda. Sådana jag litar på.
 
Tack vare bloggen och mitt grävande i mitt inre har jag samtidigt lyckats kravla mig upp i den orkeslösa grop jag befunnit mig i. Längs vägen upp har ni funnits där, mina vänner. Varje liten kommentar till bloggen har hjälpt mig på vägen. Det gäller de kommentarer som faktiskt skrivs i bloggen och de som görs på andra sätt. Ert stöd betyder ofantligt mycket. Mer är jag kan sätta ord på. Oavsett om mitt svar på kommentaren varit lång eller kort så har kommentarerna betytt mycket för mig. 
 
Vissa av er har jag täta kontakter med och andra lite mer sporadiska. Varenda en av er har bidragit till att göra mina dagar bättre. När jag tyckt att det varit tungt har ni funnits där. När jag gjort roliga saker har ni också varit med. Ni har varit mina bollplank och de jag har flamsat med. Trots att flera av er finns på långt håll har ni varit med mig. Några av er har varit med mig i många år, några av er har kommit till längs vägen - oavsett vilket så har ni alla en plats i mitt hjärta!
 
Tack för att ni finns! ❤️

Om

Min profilbild

Katarina

Jag har blivit utbränd och letar sätt att komma tillbaka till ett normalt liv. Nu ska jag hitta Katarina, en ny förbättrad version som är starkare och friskare än den gamla.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela