hittakatarina.blogg.se

Om att vara utbränd och hitta vägar tillbaka till ett normalt liv.

Sömnen, söndag och läsning

Publicerad 2015-08-30 21:01:39 i Allmänt,

Jag tänker vidare på det där med sömnen. Ju längre tid som går desto mer övertygad blir jag om att det är nyckeln till mitt tillfrisknande. Så länge jag inte sover så kommer jag inte vidare. Något måste alltså göras. Efter de kommentarer jag fick efter gårdagens inlägg så har jag börjat tänka i vidare cirklar. Läkaren jag var till nu senast ville ju sätta in medicin. Jag känner mig ganska orolig över den typen av medel i och med att det finns en fara att bli beroende av dem. Frågan om naturläkemedel kom upp igår. Även där kan det ju finnas en risk att hamna i beroende, men kanske finns det något som inte är så illa. Det känns värt att kolla upp.
 
Söndagen har mestadels varit lugn. På tv:n har det varit friidrotts-VM ännu en dag. Vi har följt damernas maraton. Numera har vi (framförallt sambon) nöje av att sitta och analysera tätens löpsteg. Det var lagom ansträngande för mig. Halsen är fortfarande lätt rosslig och orken sådär. Större delen av dagen fick det alltså bli av det långsamma slaget. Enda undantaget var att jag åkte iväg och veckohandlade. Samtidigt var sambon med sonen ute.
 
En liten stund har det gått att sitta ute i solen. Det var skönt att få lite sol och värme innan det blir för sent för sådant. Övrig tid har jag suttit och läst lite av mina tidningar. Det har varit härligt med den lugna lunken. 

Om

Min profilbild

Katarina

Jag har blivit utbränd och letar sätt att komma tillbaka till ett normalt liv. Nu ska jag hitta Katarina, en ny förbättrad version som är starkare och friskare än den gamla.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela