hittakatarina.blogg.se

Om att vara utbränd och hitta vägar tillbaka till ett normalt liv.

Valborg i lugn och ro

Publicerad 2015-04-30 19:53:26 i Allmänt,

Min son och jag åkte iväg på utflykt idag. Vi sammanstrålade med ett par mammor och deras barn. Det blev några timmar utomhus och lunch på kafé. Ett alldeles underbart sätt att tillbringa en ledig valborgsmässoafton!
 
Alldeles mot slutet började det regna och så småningom även snöa. Innan vi kom därifrån hann jag bli riktigt kall. Min son följde ena familjen hem. Jag kröp upp i soffan med min mysiga yllefilt om mig för att bli varm. Det tog ett tag. 
 
Det visade sig att dagens träning hade blivit inställd. När jag fick veta det kröp jag in ännu längre under filten och kände att det var lika bra det. Nu är det mer så att jag sitter och laddar för att om ett tag bege mig ut med familjen och titta på en majbrasa. Tack och lov klarnade det upp och verkar inte vara så in i märgen kallt längre. Trots det blir det till att dra på yllestrumpor och tjockaste dunjackan. Långkalsongerna har varit på hela dagen.
 
Kvällen har varit lugn och tyst. Vi sitter i soffan och kollar upp lite på sociala medier, säger några ord till varandra, surfar lite och har en allmänt slapp kväll. Det känns som det var precis vad som behövdes idag. Jag känner mig ganska nöjd över det. Om en stund när vi åker iväg för någon timme bland folk, brasa och fyrverkerier kommer jag att ha hämtat tillräckligt med kraft för att orka med det också.
 
Det blir nog helt lagom för mig och mina energinivåer. Trevlig Valborg!

Om

Min profilbild

Katarina

Jag har blivit utbränd och letar sätt att komma tillbaka till ett normalt liv. Nu ska jag hitta Katarina, en ny förbättrad version som är starkare och friskare än den gamla.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela