hittakatarina.blogg.se

Om att vara utbränd och hitta vägar tillbaka till ett normalt liv.

Träningsplaner

Publicerad 2016-01-31 16:41:00 i Hälsa och träning,

Min nya arbetsplats har friskvårdsbidrag. Det är inget jag haft på väldigt många år. Jag ska skaffa ett halvårs träningskort på gym för de pengarna. Det känns jättebra att få den möjligheten.
 
Jag har slutat med Crossfit - inte på grund av ointresse utan mer på grund av att jag har behövt backa så mycket och ägna mig åt rehab.träning istället för att kunna köra för fullt. Dessutom har de flesta av "mitt" folk slutat. Vi får se om jag återvänder så småningom till den träningsformen.
 
Steg ett är i alla fall att komma till ett gym och träna upp min styrka. Det behövs verkligen. Nu är det många månader sedan jag gjorde något för att stärka min kropp. I och med att det på många sätt går hand i hand med att stärka sinnet så är det på tiden att jag tar itu med detta.
 
Veckan som kommer ska jag se om jag får till något kort. I så fall börjar jag också med träningen. Gymmet jag valt har flera filianer, varav en nära jobbet och en annan nära hemmet. Det känns som de bästa förutsättningarna för att det faktiskt ska bli av.
 
Jag är alltså ett steg närmare mitt mål att få in kontinuerlig träning i min vardag.

Om

Min profilbild

Katarina

Jag har blivit utbränd och letar sätt att komma tillbaka till ett normalt liv. Nu ska jag hitta Katarina, en ny förbättrad version som är starkare och friskare än den gamla.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela