hittakatarina.blogg.se

Om att vara utbränd och hitta vägar tillbaka till ett normalt liv.

Sista november med en ny början

Publicerad 2015-11-30 21:33:09 i Allmänt,

Jag har idag inlett mitt nya liv. Det har varit en helt fantastiskt dag! Jag har börjat mitt nya jobb hos min nya arbetsgivare. Som första dag blev jag tillsammans med en av kollegorna bjuden på en inspirationsdag med en massa intressanta föreläsare. Tänk vilken lyx!
 
Efter det åkte jag helt kort iväg till nya jobbet för att prata med arbetsgivarna. Vi diskuterade lite hur vi ska lägga upp veckan i grova drag. Från och med nu ska jag börja jobba halvtid. Det är ju en ökning av arbetstid med 100 % från förra veckans kvartstid. Steget är ganska stort. Orsaken till att jag vågar det steget är att jag kommer att kunna fördela min arbetstid på hela veckan och att jag inte kommer att ha de fyra timmarna i bil till och från jobbet.
 
Hemma igen så känner jag mig helt slut, men med en helt underbar känsla. Eftersom jag hade en heldag idag så kommer jag att ha en vilodag på onsdag. I morgon blir också speciell. Jag ska börja först klockan 11.00 och sedan jobba eftermiddag. Från och med torsdag är tanken att jag ska jobba förmiddagar och vila upp mig eftermiddagarna. I morgon ska mitt jobb på en middag, därav att jag kommer att ändra schemat.
 
Nu har klockan gott och väl passerat nio och jag ska snart samla ihop mig för att gå i säng. Sömnen är alltjämt väldigt stökig så jag ska försöka se till att komma i säng ungefär samma tid varje kväll. 
 
Jag kan gå i säng med en väldigt skön känsla. Mitt nya liv - här kommer jag!

Om

Min profilbild

Katarina

Jag har blivit utbränd och letar sätt att komma tillbaka till ett normalt liv. Nu ska jag hitta Katarina, en ny förbättrad version som är starkare och friskare än den gamla.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela