hittakatarina.blogg.se

Om att vara utbränd och hitta vägar tillbaka till ett normalt liv.

Sista kvällen med gänget

Publicerad 2016-06-16 22:12:00 i Allmänt,

Igår var jag inbjuden till "aktivitet och mat" med mina gamla kollegor. Först på tisdagen fick jag veta att jag skulle infinna mig vid Turistbyrån kl 15. Vi är två stycken som har slutat som var inbjudna, tillsammans med de som jobbar kvarstå den arbetsplatsen, på en eftermiddag och kväll här i stan.
 
Det visade sig vara en stadvandring och middag på en av stans somrigaste restauranger. Vi hade perfekt väder för att vara ute och traska. Efter ett par timmars traskande kom vi fram till restaurangen. Det var dukat ett långbord. Jag såg till att sätta mig så att jag inte var längst ut på kanten utan hade så mycket folk som möjligt runtomkring mig. Vissa som jag velat träffa hamnade kanske lite långt bort, men det var trevligt ändå. 
 
Vi som slutat och ett par femtioåringar firades av med varsin present i form av en presentkorg (utan korg) med en massa choklad, marmelad, en ananas och en målarbok för vuxna. 
 
Några timmar senare avslutade vi kvällen och skingrades åt olika håll. Ett par av dem skjutsade hem mig. Vid niosnåret var jag hemma igen.
 
Det jag kan konstatera är att det var en trevlig kväll, men att jag är nöjd över att ha slutat där. När jag började på arbetsplatsen var vi inte ens tio personer. Nu jobbar mer är dubbelt så många där. De flesta av mina jobbarkompisar har slutat. Det är alltså inte mitt gäng. Därför är det inte med så stor saknad jag lämnar stället. Jag är nöjd över att slippa alla intriger och baktalande som förekommer. Nu var det inte så mycket av sådant som kom upp igår, men bara vetskapen om vilka som inte gillar vilka gör att det känna underbart att vara därifrån. Visst finns det personer jag kommer att sakna, men det är trots allt bara ett fåtal kommer jag att fortsätta ha någon som helst kontakt med.
 
Sammanfattningsvis så var det en bra kväll, men nu är det över. Jag känner mig lätt till sinnes.

Om

Min profilbild

Katarina

Jag har blivit utbränd och letar sätt att komma tillbaka till ett normalt liv. Nu ska jag hitta Katarina, en ny förbättrad version som är starkare och friskare än den gamla.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela