hittakatarina.blogg.se

Om att vara utbränd och hitta vägar tillbaka till ett normalt liv.

Räddningen

Publicerad 2017-07-04 23:08:00 i Allmänt,

Jag ska strax sova och ser ut som jag gjort de senaste månaderna. Håret har jag uppsatt i antingen en slarvig knut eller en hästsvans. I pannan väntar ögonmasken på att dras ner för mina ögon. Detta har varit räddningen för min nattsömn. Tack vare masken har jag en chans att somna innan det blir tillräckligt mörkt i rummet för att egentligen klara det. Att jag dessutom mörklägger huset från halvåttasnåret hjälper också.
 
Håret drar jag bort för att det är långt och mycket och tenderar att vara precis överallt.
 
Eftersom jag är kvällsmänniska så är det där med att komma upp på morgonen alltid ett problem. Sommartid ställer till det för mig så mycket värre (inte sommaren i sig alltså utan just sommartid). Under semestern fungerar det hyfsat eftersom då gör det inget om jag sover till tio. När jag jobbar är det rent ut sagt ett h-vete.
 
Nu har jag tack och lov semester i fyra veckor. Den kom väldigt lägligt. Så många dagar till hade jag nog inte orkat just nu.
 
Masken kommer att få följa med mig på alla mina äventyr med början i morgon. God natt!

Om

Min profilbild

Katarina

Jag har blivit utbränd och letar sätt att komma tillbaka till ett normalt liv. Nu ska jag hitta Katarina, en ny förbättrad version som är starkare och friskare än den gamla.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela