hittakatarina.blogg.se

Om att vara utbränd och hitta vägar tillbaka till ett normalt liv.

Ett avslut och en början

Publicerad 2016-05-31 21:35:44 i Allmänt,

I torsdags var jag så iväg till mitt gamla jobb. Precis som jag förutspått var det både jobbigt och skönt. Det var en väldigt märklig känsla att komma dit igen. En plats jag hört ihop med så länge, men inte längre.

En stor del av dagen gick åt att prata med alla. På förmiddagen hade jag det avslutande samtalet med min gamla chef. Hur det blev kom en del av allt fram, men inte allt. Jag sa rakt ut att hennes ledarstil bidrog till en stor del att jag blev sjuk. Andra saker kom inte fram, men det får jag släppa nu. Jag har gjort slut.

Efter en hela massa timmar och en hel massa människor åkte jag hem med mina sista saker. Ett visst vemod kände jag, men också en oändlig lättad.

Det som jag kände var konstigt var att jag både natten innan och natten efter sov förträffligt gott. Jag som knappt sovit bra på flera år. Uppenbarligen var jag nöjd med avslutet till både kropp och själ och kunde slappna av bra av det.

Igår har jag så ett kort möte med mina nya arbetsgivare. Det var min sista dag som provanställd. Vi skrev nya papper och från och med idag har jag en tills vidare-tjänst. Det var en väldigt trevlig känsla att sitta och höra cheferna tala om hur otroligt nöjda de är över mig, hur duktig jag är och att jag dessutom är både trevlig och rolig.

(Det är klart att det slog mig hur min förra chef för ganska precis ett år sedan kom och talade om för mig att mina kollegor tyckte att jag
spred negativ energi. Tala om ytterligheter!)

Tänk vad lyckligt lottad jag är som får den här chansen att jobba på den arbetsplatsen och med de här personerna!

Om

Min profilbild

Katarina

Jag har blivit utbränd och letar sätt att komma tillbaka till ett normalt liv. Nu ska jag hitta Katarina, en ny förbättrad version som är starkare och friskare än den gamla.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela