hittakatarina.blogg.se

Om att vara utbränd och hitta vägar tillbaka till ett normalt liv.

Natt av ältande

Publicerad 2016-04-28 21:47:37 i Allmänt,

Igår hade jag sett fram emot en ganska tidig kväll och ordentligt med sömn. Det blev inte riktigt så. Jag släckte lampan och somnade precis enligt planen en stund innan tio. På kvällen hade jag missat två saker - dels hade jag inte tagit min dos magnesium och dels hade jag glömt att öppna sovrumsfönstret. Jag vet inte vad, om någon av dem, som påverkade utgången av natten.
 
Strax efter tolv vaknade jag i alla fall. Jag tänkte först att det skulle räcka med att öppna fönstret och gå på toa för att bryta av och sedan komma till ro igen. Istället började jag i huvudet gå igenom tisdagens föräldramöte inför sonens klass kommande klassresa och de saker som sagts. Det ledde även vidare med tankar om sonens klass och de funderingar som kommit upp redan förra veckan då det var ett vanligt föräldramöte. 
 
Hur som helst var det inte ett bra sätt att tillbringa natten. Jag var uppe i närmare två timmar för att jag hade för mycket som jag tänkte på. Förhoppningsvis kan jag låta det vara kommande natt. Nu vill jag istället ägna mig åt sömn. 

Om

Min profilbild

Katarina

Jag har blivit utbränd och letar sätt att komma tillbaka till ett normalt liv. Nu ska jag hitta Katarina, en ny förbättrad version som är starkare och friskare än den gamla.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela