hittakatarina.blogg.se

Om att vara utbränd och hitta vägar tillbaka till ett normalt liv.

Shoppat

Publicerad 2015-01-31 18:31:01 i Allmänt,

I eftermddags åkte vi in till stan. Jag måste uppdatera min garderob - en bieffekt av att ha ändrat kosten och gått ner en massa kilon. Sambon var ute igår och jag är tillfrisknande, men ännu inte frisk från förkylning, så ingen av oss var jättepigg. Därför gick vi bara till en affär. Jag fick en massa hjälp och kom därifrån med både två par jeans och en ny jacka. Det blir otroligt mycket roligare att köpa kläder nu när jag äntligen har en lite mer normal storlek.
 
Egentligen är det bara strumporna som fortfarande passar i min garderob. Allt annat måste jag skaffa nytt. Nu när jag går hemma så gör det ju inte så mycket att saker är lite stora, men när jag börjar arbetsträna behöver jag ha kläder att ha på mig bland folk. Jag inser att kommande år kommer att bli dyrt med tanke på alla inköp jag måste göra. Fördelen med det är att jag faktiskt tycker att det är kul att shoppa, nackdelen är att jag går på sjukersättning så jag har betydligt mindre pengar att röra mig med. 
 
Även om jag hade kul så är jag helt trött av att ha varit iväg. Det får bli en lugn och tidig kväll.

Om

Min profilbild

Katarina

Jag har blivit utbränd och letar sätt att komma tillbaka till ett normalt liv. Nu ska jag hitta Katarina, en ny förbättrad version som är starkare och friskare än den gamla.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela