hittakatarina.blogg.se

Om att vara utbränd och hitta vägar tillbaka till ett normalt liv.

Styrd av piller

Publicerad 2018-12-30 22:11:10 i Allmänt,

Just nu känns det som om allt i min värld styrs av piller. Jag räknar och räknar för att komma ihåg när jag tog förra dosen av mina olika piller och när det är lämpligt att ta nästa. 

Ända sedan jag fick nefrostomin har jag ätit paracetamol mot smärtan. Nu klarar jag mig på 3 x 1 g, men fram till för ett par dagar sedan var det för lite utan då hade jag maxdosen på 4 x 1 g per dag. Med det klarade jag mig nätt och jämnt. Sista timmen innan nästa dos var en plåga. 

När jag dessutom blev satt på en penicillinkur blev det ytterligare ett piller att hålla ordning på. Som tur är ska den kuren endast pågå i fem dygn. Under morgondagen kommer jag att vara halvvägs in i den. Det känns bättre nu, men jag är inte helt besvärsfri. 

Förhoppningen är förstås att kuren ska ha gjort sitt när jag avslutar den och att de andra pillerna inte ska behövas om några dagar. Jag längtar. 

Om

Min profilbild

Katarina

Jag har blivit utbränd och letar sätt att komma tillbaka till ett normalt liv. Nu ska jag hitta Katarina, en ny förbättrad version som är starkare och friskare än den gamla.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela