hittakatarina.blogg.se

Om att vara utbränd och hitta vägar tillbaka till ett normalt liv.

Sommarförkylt

Publicerad 2017-06-28 19:41:13 i Allmänt, Hälsa och träning,

Igår skrev jag om min tå som jag nu ska förbarma mig över. De senaste veckorna har jag egentligen redan gjort det. Först lade jag, men en viss saknad, ner löpningen för ett tag på grund av tån. Detsamma med roddmaskinen. Den rörelsn var nog till och med mer ansträngande för tån.
 
Så kom så förkylningen. Jag har småkraxat och hostat ett tag nu. Sist jag var på gymmet körde jag inte någon form av kondition på grund av det och inte senare heller. På midsommaraftonens kväll upptäckte jag att ena sidan av halsen svullnat upp. Det såg ut som jag ensidigt svalt en pingisboll och kändes väl ungefär likadant. 
 
Svullnaden har inte försvunnit, även om den gått ned väsentligt. När jag kontaktade sjukvården i samband med tån passade jag på att fråga om det. De sa att det tillsammans med förkylningsblåsor i munnen (som jag också dras med) kan uppkomma bara så där i samband med en virusinfektion. Vill det sig riktigt illa kan det ta någon månad innan det försvinner. Beroende på hur bra immunförsvaret jobbar. Med tanke på min usla statistik på det området får jag väl räkna med två månader...
 
Trots detta är det ingen katastrof - bara så retligt. Jag hoppas tillfriskna så snart som möjligt när jag får en chans att vila upp mig på semestern. 

Om

Min profilbild

Katarina

Jag har blivit utbränd och letar sätt att komma tillbaka till ett normalt liv. Nu ska jag hitta Katarina, en ny förbättrad version som är starkare och friskare än den gamla.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela